Dimitris Pelkas Fenerbahce

Fenerbahçe Spor Kulübü of Fenerbahçe is een sportclub opgericht in 1907 te Fenerbahçe een wijk in de stad IstanboelDe clubkleuren zijn geel en marineblauwDe thuisbasis van de voetbalclub is het Şükrü Saracoğlustadion. Fenerbahçe transfer haberleri transfer listesiyle ilgili bilgileri ve son dakika Fenerbahçe transfer bilgilerini bulabileceğiniz Fenerbahçe transfer sayfası.


Pin By Ecmel On Fenerbahce In 2021 Fenerbahce Fenerbahce Sk Sports

Dimitris Pelkas için Rubin Kazana Fransanın önde gelen kulüplerinden Lyon rakip oluyor.

Dimitris pelkas fenerbahce. Dimitris Pelkas için Rubin Kazana Fransanın önde gelen kulüplerinden Lyon rakip oluyor. Fenerbahçe profileert zich in Europa met name met zijn voetbalploeg. Fenerbahçenin başarılı futbolcusu Dimitris Pelkas Rubin Kazanın ilgisine rağmen sarı-lacivertlilerde çok mutlu olduğunu söyledi.

Fenerbahçede bu sezon başarılı bir performans sergileyen Dimitris Pelkasın talipleri artıyor. Sinds de oprichting is de club actief geweest in 35 verschillende sporttakken. Fenerbahçeli Pelkas tatil için ABDye gitti Fenerbahçenin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas eşiyle tatil yapmak için ABDnin Miami kentine gitti.

Üyelik sistemi sitemizdeki özel. Rubin Kazanın devre arasında yaptığı 6 milyon Euro teklifini arttıran Lyon Fenerbahçeye 75 milyon Euroya ulaşan bir bonservis teklif etti. On 28 February 2021 Fenerbahce thanks to a great long shot by Pelkas in the 76th minute got the victory against Trabzonspor in his club effort to win the championship.

Soccer Football - Super Lig - Besiktas v Fenerbahce - Vodafone Park Istanbul Turkey - March 21 2021 Fenerbahces Dimitris Pelkas reacts after. Fenerbahçede sezona damga vuran Dimitris Pelkas geçtiğimiz sezon başında PAOKtan 16 milyon euroya transfer edilmişti. Başka bir kulübe transfer olursa.

Son Dakika Fenerbahçe transfer haberleri canlı maç sonuçları fikstür istatistikler ve puan durumu başta olmak üzere sarı lacivertli takımda yaşanan güncel haberler Fotomaçta. Fenerbahçe haberleri kategorisi üzerinden güncel ve son dakika gelişmeleri anbean takip edebilirsiniz. Ancak Fenerbahçe Yunan orta sahası için 10 milyon Euronun altında gelen teklifleri.

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline gelen Pelkasın sözleşmesinde yer alan madde herkesi şoke etti. Rubin Kazanın devre arasında yaptığı 6 milyon Euro teklifini arttıran Lyon Fenerbahçeye 75 milyon Euroya ulaşan bir bonservis teklif etti. 02 Daha önce adı Lyon Rubin Kazan ve Napoli ile anılan Yunan yıldız için İtalyadan.

Göndermiş olduğunuz her türlü özel bilginiz tamamen saklı tutulmakta kesinlikle üçüncü kişilere verilmemekte ya da satılmamaktadır. Lyon Pelkasın peşinde Fenerbahçede bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Dimitrios Pelkasa Fransız devi Lyon talip. Yaz transfer döneminde Gökhan Gönül Caner Erkin Jose Sosa Kemal Ademi Mame Thiam Enner Valencia Pappis Cisse Mbwana Samatta Marcel Tisserand Mauricio Lemos Nazım Sangare Sinan Gümüş Filip Novak Mert Hakan Yandaş Diego Perotti İsmail Yüksek Barış Sungur ve Dimitris Pelkas kadroya katılan oyuncular oldu.

On 18 October 2020 Pelkas scored in his debut with the club after Ozan Tufans assist sealing a 32 away win against Göztepe SK. Fenerbahçede Pelkasın sözleşmesindeki madde şoke etti.


Dimitris Pelkas Kimdir Iste Fenerbahce Nin Yeni Transferi Dimitris Pelkas In Kariyeri Alaturka Online Futbolcular Spor Alintilari Takim Fotograflari


Dimitris Pelkas 2021 Takim Fotograflari Futbolcular Fotograf


Goal Turkiye On Twitter In 2021 Fenerbahce Fenerbahce Sk Sports Jersey


Omer Yamak Adli Kullanicinin Fenerbahce Panosundaki Pin Takim Fotograflari Fotograf Cizimler


Fenerbahce Sk On Twitter Fenerbahce Sk Fenerbahce Sports


Dimitrios Pelkas In 2021 Fenerbahce Fenerbahce Sk Football


1907 Fenerbahce On Twitter In 2021 Fenerbahce Sports Jersey Football


Yeni Transferimiz Dimitris Pelkas Tan Aciklamalar Fenerbahce Spor Kulubu Spor Alintilari Amerikan Futbolu Futbol


Dimitris Pelkas 2021 Futbolcular Fotograf Ikiz


Fenerbahce Sk On Twitter In 2021 Fenerbahce Sk Fenerbahce Mens Tops


Dimitris Pelkas Spor Futbolcular Fotograf


Pelkas 2021 Takim Fotograflari Futbolcular Spor


Dimitris Pelkas Futbolcular Fotograf


Brutus Spor On Twitter In 2021 Fenerbahce Sports Jersey Soccer


Dimitris Pelkas Mavi Sanat Sanat Cizim


Fenerbahce Sk On Instagram Dimitris Pelkas Futbolcular Fotograf Fotograf Kolaji


Pelkas Amerikan Futbolu Takim Fotograflari Kaleci


Dimitris Pelkas 2021 Futbol Spor Futbolcular


Fenerbahce Shared A Photo On Instagram Dimitris Pelkas Ilk Macimda Galibiyet Aldik Ben De Gol Atarak Takimima Yardim Ettim V Mac Futbolcular Instagram

close