Formule 1 Kwalificatie

Het Formule 1-team van Ferrari kan niet tevreden zijn met het optreden in de kwalificatie voor de Grand Prix van België. Dat is om 1600 uur lokale tijd.


Max Verstappen Pakt P3 In Een Spannende Kwalificatie Oostenrijk Formule 1 Racen

Na een veelbelovend begin werden zowel Charles Leclerc als Carlos Sainz in de slotseconden van Q2 buiten de top tien gedrukt.

Formule 1 kwalificatie. 8 tm 10 oktober. Het was eng om de video te zien Beitske Visser heeft op wat pijn en blauwe plekken na gelukkig niks overgehouden aan haar harde crash op Spa-Francorchamps. Hij was Valtteri Bottas en Max Verstappen te snel af.

Za 1500 - 1600. Gelukkig is er een goed alternatief. De kwalificatietraining in de Formule 1 bestaat uit drie segmenten met een lengte van respectievelijk achttien vijftien en twaalf minuten.

TUNE-IN CHAT MEE OP T. Kwalificatie op zaterdag 9-10 om 0800 uur. Hij is dus zeker iemand om rekening mee te houden.

De regerend wereldkampioen wist met ruim marge zijn teamgenoot Valtteri Bottas en titelrivaal Max Verstappen achter zich te houden. Zo 1500 - 1600. Q1 begint om 1500 uur Q2 start om.

Het belooft een boeiend uurtje training te worden. Live kwalificatie Formule 1 GP België 2021. Welkom bij de Formule 1 Kwalificatie watch ALONG voor de Kwalificatie van Portimao.

De kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan in Baku begint op zaterdagmiddag 5 juni om 1400 uur Nederlandse tijd. Volg live de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije. Uitslag kwalificatie Formule 1 Grand Prix Hongarije 2021.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Kwalificatie Formule 1. Ik zat te. LIKE Abonneer chat gezellig mee.

Lewis Hamilton heeft in Hongarije zijn 101e pole position gescoord. Visser opgelucht en oké na horrorcrash op Spa. De kwalificatie voor een Grand Prix van de Formule 1 wordt altijd op zaterdag verreden.

Race op zondag 26-9 om 1400 uur. Start lokale tijd. SPORT IN GRONINGEN SPORTSTREAM24 Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet.

Volg het op de voet in ons liveblog. De tijd en aanvang van de kwalificatie is verschillend p. In Q1 viel George Russell voor pas de eerste keer dit jaar meteen af.

Kwalificatie op zaterdag 2-10 om 1500 uur. Kwalificatie op zaterdag 25-9 om 1400 uur. Deze YouTube uitzending bevat de live ondertiteling van het commentaar tijdens de Formule 1 GP Monaco - kwalificatie 220521 en start om 1415 uurDe voor.

Ziggo heeft de exclusieve. Sport in Groningen Sport in Nederland Vipbox StreaGaroo Virpow en Motorsports Stream. De strijd leek tijdens de eerste run van Q3 al gestreden nadat Hamilton zijn snelste tijd.

Volg live de kwalificatie voor de Grand Prix van België. F1 GP van Singapore met. 03 - 05 sep.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Hongarije 2021. 1 tm 3 oktober. 1500 uur Nederlandse tijd Formule 1 kijken op tv in Nederland kan alleen via Ziggo de sport is niet via het openbare net te bewonderen.

Een F1-kwalificatie bestaat uit drie segmenten. Deze is op een kletsnat circuit van Spa-Francorchamps met een klein kwartier vertraging van start gegaan. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP België 2021 Q1 begon in regenachtige.

Het nieuwe format is duidelijk wennen maar het resultaat is niet heel veel anders dan vorig jaar. Lewis Hamilton heeft poleposition veroverd voor de Grand Prix van Hongarije. F1 GP van Japan met.

Live kwalificatie Formule 1 GP Emilia-Romagna 2020. Zo 1500 - 1700. Race op zondag 3-10 om 1400 uur.

Lewis Hamilton pakt zijn vijftigste pole position terwijl Max Verstappen zijn Toro Rosso naar zijn persoonlijk beste kwalificatieresultaat stuurt. Het Formule 1-seizoen gaat na de zomerstop verder met de Grand Prix van België. Op voorhand lijken Lewis Hamilton Max Verstappen en Valtteri Bottas zeer aan elkaar te zijn gewaagd dus dat belooft wat.

Formule 1 Kwalificatie en Race kijken. WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS. Za 1500 - 1600.

Daarvoor zijn er dan drie vrije trainingen geweest waarvan twee op vrijdag en eentje op zaterdagochtend. Race op zondag 10-10 om 0700 uur. Bij deze eerste van twee thuisraces van Max Verstappen is het vanmiddag tijd voor de kwalificatie.

Max Verstappen was in de derde vrije training op het natte circuit van Spa-Francorchamps de snelste net als in de droge tweede vrije training. De kwalificatie van de Grote Prijs van Australië was er een van vallen en opstaan. De kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk 2021 vindt plaats om 1500 uur op zaterdag 19 juni.

Volg Max Verstappen en co live tijdens de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna. Grand Prix van België 2021. Live kwalificatie Formule 1 GP Hongarije 2021.


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Duitsland 2018 Autoblog Nl Grand Prix Formule 1 Duitsland


Op Deze Plek Heeft Max Verstappen Zich Gekwalificeerd Racewagens Red Bull Racing Formule 1


Verstappen Klokt Vijfde Tijd In Laatste Training Voor Gp Rusland Red Bull Racing Training Grand Prix


Pin Op Nieuws


Verstappen Zet Met Derde Plek Op Silverstone Beste Kwalificatie Ooit Neer Formule 1 Grand Prix


Pin Op F1


Max Verstappen Verstappen Nl Seizoenen


Zelfs Monteurs Van Ricciardo Hielpen Om Bolide Verstappen Te Repareren Voor Kwalificatie F1 Maximaal Monaco Repareren Monteur


F1 Gp Belgio Libere 2 Verstappen Precede Ricciardo Ferrari Dove Sei Livegp It Belgio Ferrari Formula 1


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Spanje 2017 Autoblog Nl Grand Prix Formule 1 Spanje


Max Verstappen Verstappen Nl Seizoenen


Pin On Max Verstappen


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Belgie 2020 Autoblog Nl Grand Prix Formule 1 Belgie


Verstappen Is De Slechtste Van De Beste In De Kwalificatie Grand Prix Abu Dhabi Ferrari


Verstappen Crasht Tijdens De Kwalificatie In Bahrein Bahrein Formule 1


Formule 1 Wil Kwalificatie Veranderen Voor Meer Spektakel Autoblog Nl Russian Grand Prix Lewis Hamilton Wins Cars Uk


Verstappen Rijdt Een Uitstekende Kwalificatie In Maleisie Maleisie Grand Prix Formule 1


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Japan 2017 Grand Prix Formule 1 En Japan


Max Verstappen De Balans Was Uitstekend De Kwalificatie Voor De Gp Van Hongarije Bracht Max Verstappen Een Vijfde Plaats Een Positie Hongarije Nederlanders

close